Free Art Friday je pro každého

teplakacka


Free Art Friday Praha pořádá již 4. ročník výstavy amatérských a profesionálních umělců. 
Návštěvníci mají možnost si díla nejen prohlédnout, povídat si s umělci o jejich práci, ale i si vybrané dílo  zdarma odnést domů. 
Zamluvení si konkrétního díla se děje v rámci večera, dle instrukcí, které se návštěvníci dozvídají v průběhu večera. 

Účastníci se  rádi s dílem i umělcem fotografují u naši "FAF zdi"na červeném koberci. Později po instalaci vybraného kousku u Vás doma, nebo  v kanceláři jsme rádi, když nám zašlete fotografii, a mu tuto sdílíme přes sociální sítě. Tak se o  umělcích dozvídají další lidé ...

Umění je pro každého, nezáleží nám na ceně, my dáváme umění lidem, kteří o něj mají skutečný zájem, zadarrmo
Návštěvníci se na akci nijak registrovat nemusí, pouze vystavující. Sál Venuše ve Švehlovce se otevře v 19 hod a čeká Vás hudební doprovodný program. 

Budeme se těšit 4.3. v 19 hod. ve Venuši ve Švehlovce, Slavíkova 22, Praha 3.

Porota na Free Art Friday Praha

teplakacka


Březnové FAF bude opět o něco jiné. Večerem nás hudebně doprovodí Tamara Schmidt s jejím projektem Awali. Tamara sama na FAF vystavuje již po několikáté, a její obrazy, ilustrace vždy sklízí velký úspěch.
Letos budeme hodnotit nejzajímavější díla, v porotě hodnotitelů usedne Jana Kománková šéfredaktorka PROTIŠEDI.CZ, Boris Carloff český hudebník, a Martin Fryč milovník umění. Věřím, že bude pro všechny inspirací vědět, jak na jeho dílo reaguje nejen veřejnost, a všem nám celý 4.ročník FAF vlije do žil potřebné sebevědomí a chuť k další tvorbě!





Úspěch Veroniky Pilařové nás potěšil

teplakacka


Jsme rádi, když naši vystavující dělají své věci s láskou a chtějí se neustále zdokonalovat. Věříme, že Free Art Friday jim dává další vlnu  motivací.

Vyhlášení výsledků fotografické soutěže "Krajina Říčanska" – 8.2.2016


http://mas.ricansko.eu/vyhlaseni-vysledku-fotograficke-souteze-krajina-ricanska-8-2-2016/


Coprights @ 2014, Free Art Friday Praha | Templatelib